BXL UNIVERSEL II : Multipli.city

Tentoonstelling Kunst > CENTRALE for contemporary art
De CENTRALE stelt BXL UNIVERSEL II : multipli.city voor. Een project met een tentoonstelling en tal van evenementen in samenwerking met 10 kunstenaars en 5 Brusselse sociaal - artistieke projecten en burgerinitiatieven.Het project BXL UNIVERSEL II : multipli.city wordt één van de hoogtepunten van de 15de verjaardag van de CENTRALE for contemporary art die haar stad, haar kunstenaars, haar inwoners bij deze gelegenheid viert.Deze tentoonstelling-forum ontplooit zich als een patchwork van eigenzinnige projecten en een beeldend parcours van 10 kunstenaars die ervoor kozen om in Brussel te leven en te werken. Ook tal van Brusselse burgerinitiatieven en organisaties met een eigen artistiek parcours werken actief mee aan dit project. Door de bevraging van de verschillende lagen van de kosmopolitische stad en haar samenlevingsweefsel, opent het kunstencentrum zich voor allen in de uitwisseling en het delen van artistieke en participatieve praktijken.