Steun ons

Als onafhankelijke vereniging zonder winstoogmerk (vzw) die meer dan 120 musea en kunstcentra in Brussel verzamelt, is Brussels Museums’ hoofddoel al 25 jaar lang musea zo toegankelijk mogelijk maken. In deze woelige periode voor de culturele en sociale sector, zowel in België als in het buitenland, hebben we meer dan ooit jouw steun nodig. 

Help ons onze missies verderzetten: 

  • Het imago van de Brusselse musea versterken met succesprojecten zoals Museum Night Fever, Nocturnes, de stadspas Brussels Card, de culturele portaalsite brus​selsmu​se​ums​.be en het museumplan.
  • De toegankelijkheid tot musea zo groot mogelijk maken, voor alle doelpublieken. Dit zowel aan de hand van de initiatieven hierboven, maar ook dankzij Open Museum, ons sensibiliseringstraject voor en met musea dat inclusie en participatie structureel wil aanpakken. Dit traject is in samenwerking met talrijke verenigingen uit de sociale sector.
  • Musea rond de tafel samenbrengen. Hiermee verzekeren we het voortbestaan van musea die actueel, open en representatief zijn voor onze diverse samenleving. 

U kan een gift doen via het beveiligde formulier hieronder. Elke gift is belangrijk, ongeacht het bedrag. Hartelijk bedankt alvast voor uw vertrouwen in onze vereniging.

U kan ook rechtstreeks overschrijven naar het rekeningnummer:

BRUSSELS MUSEUMS VZW
IBAN: BE52 3101 2697 5009
BICCODE: BBRU-BE-BB-100