MOOF - Het Strip en 3D Museum van Brussel

Met meer dan 1000 stripfiguurtjes en een rist originele tekeningen op een ruimte van 1300m², is dit een van de niet te missen attracties van Brussel, voor jong én oud.

Kom en beleef de stripwereld op een andere manier! In het Strip en 3D Museum beleef je de stripwereld op een onverwachtse manier. Het MOOF benadert de 9de kunst vanuit een andere invalshoek, aan de hand van een unieke collectie stripbeeldjes. Van manga tot Amerikaanse comics en van Franstalige tot klassieke Vlaamse strips: de ludieke en creatieve verzameling bekoort leek en expert, jong en oud. Ontdek ook de tekenfilms gebaseerd op de striphelden, hoe een strip gecreëerd wordt en de geschiedenis van de Belvision studio’s. Het decor, ontworpen door jonge (Brusselse) artiesten, zet het hele schouwspel in een visueel aantrekkelijk en kleurrijk kader.