MOOF - Het Strip en 3D Museum van Brussel

Beleef strips op een andere manier!

De Moof (museum van originele figuurtjes) dompelt u onder in een privécollectie van figuurtjes uit de wereld van de Belgische strip (Kuifje, Robbedoes, De Smurfen...), de Amerikaanse strip (Spider-Man, Batman...) en vele andere.

U vindt deze personages ook in andere vormen: met videospelletjes, verklarende video's of tijdens een projectie van tekenfilms in een periodebioscoop. Deze meeslepende, met geluid versterkte wandeling zal het hele gezin aanspreken. Het zal veel herinneringen oproepen bij volwassenen en ook geschikt zijn voor de kleinsten: het bezoek is gemakkelijk toegankelijk, met zeer visuele en kleurrijke displays. Trip Advisor heeft de Moof het certificaat van uitmuntendheid toegekend in het jaar 2014 tot 2020.