Steun ons

#CityRenaissance

Tentoonstelling Kunst > WIELS - Centrum voor Hedendaagse Kunst

Van 24.05 tot 17.06.2018 organiseert het technologiebedrijf Huawei een fototentoonstelling #CityRenaissance in WIELS dat helemaal in het teken staat van smartphonefotografie.

Dit project is het eerste in een reeks van drie en maakt deel uit van een concept dat foto’s van Belgisch instagramtalent een waardige plaats wil geven binnen de Belgische stedelijke kunstscene. De eerste tentoonstelling stelt beelden tentoon van Belgische (hobby)fotografen waarmee Huawei samenwerkt, waaronder Zahra Reismüller, David Crunelle, Aris Setya, Sebastien Nagy, Ruben Parthoens, Alexander Corlazzoli, Gekiere Shotz, Mathias Matteo, Anna Brekine, Christophe Staelens, Bouchta ElDib, Frederic-Paulussen, Jonathan Sommereyns, Lukas De Groodt, Thomas Lhoest, Dennis Nooten, Hans De Smedt.

De tweede fototentoonstelling is gepland voor de zomer en zal volledig gewijd zijn aan inzendingen van de #cityrenaissance campagne. Via de hashtag #CityRenaissance kan iedereen foto’s insturen die met eender welke smartphone genomen zijn. Een jury zal zich over de inzendingen buigen en de beste foto’s zullen geëxposeerd worden in WIELS van 26.07 tot 09.08.2018. Meer informatie over de tentoonstelling en de wedstrijd: www.cityrenaissance.be

25.05 - 17.06.2018 #CityRenaissance Open van dinsdag tot zondag, 11:00 – 18:00 Gratis toegang Georganiseerd door Huawei