COVID-19: Nieuwe maatregelen en aanpassing van sectorprotocollen cultuur (11.10.2021)

Naar aanleiding van het Overlegcomité werden de sectorprotocollen cultuur aangepast. Je vindt alle recente info op de website van de Franse Gemeenschap: culture.be

Een geüpdate versie van het protocol voor culturele operatoren [versie 11/10/2021] is beschikbaar en geeft een overzicht van alle algemene principes en regels die gelden voor het organiseren van een culturele activiteit (de laatste aanpassingen werden in het document in het geel aangeduid).

Voor alle vragen met betrekking tot het gebruik van het Covid Safe Ticket (CST), nodigen we jullie ook uit om het meest recente artikel hierover op onze portaalsite na te lezen en de info op de website Covidsafe (zie de rubriek "veelgestelde vragen"). Om het CST te scannen, dient u de Covid Scan app te installeren.

We willen in het bijzonder jullie aandacht vestigen op punt 7 van het geüpdate protocol met betrekking tot de nieuwe ventilatie- en CO2 regels die verplicht geworden zijn voor alle evenementenlocaties en aanbevolen voor alle culturele binnenruimtes.

Officiële documenten:

Bij vragen kunt u altijd het Guichet culture van de Fédération Wallonie-Bruxelles contacteren: culture.info@cfwb.be.