Ontdek Brussel op een andere manier tijdens het Irisfeest

Het Irisfeest, het festival dat het Brussels Hoofdstedelijk Gewest viert is terug op 5 & 6 mei en Brussels Museums doet mee!

Op zaterdag 6 mei zal ons team deelnemen aan het 'Feest in het Park' tijdens het Museum- en erfgoeddorp van het Irisfeest. Aan onze vernieuwde Brussels Museums stand, zullen vele musea te ontdekken zijn samen met animaties voor alle leeftijden (inclusief een customized Eendjes vissen, allerlei toffe goodies, mooie gezichten en misschien wel een kans om een heel jaar lang gratis toegang in de musea te winnen. Kom eens langs bij ons!

Van gratis concerten tot allerlei straatactiviteiten met als thema Brussel. Het Irisfeest trekt een groot publiek en het is uitgegroeid tot een van de hoogtepunten van de Brusselse culturele en evenementenkalender. Mis het niet, vele musea zullen er ook hun eigen standje hebben!