museumPASSmusées : een jaar lang musea bezoeken in heel België

Lancering van een museumjaarkaart geldig in heel België.

Onvoorwaardelijke fan van musea en expo’s? Dan zal deze aankondiging van een jaarlijkse en nationale museumPASSmusées een zucht van verlichtingen brengen en niets te vroeg komen!

De museumPASSmusées is een Belgisch initiatief dat toelaat de deelnemende musea van ons land vrij en zo vaak men wilt gedurende één jaar te bezoeken. Officieel wordt de pass gelanceerd vanaf eind september maar de museumPASSmusées is nu al beschikbaar in exclusieve voorverkoop en biedt vanaf midden juni toegang tot 39 Belgische musea– permanente collecties en tijdelijke (deze laatste ook gratis of met een aanzienlijke korting) – en waaronder een heel aantal van de deelnemers zich in Brussel bevinden.

De passen die tijdens de voorverkoop worden verkocht, zijn een goede manier om het vervolg van het project te ondersteunen als ambassadeur van de museumPASSmusées. Het is ook een kans om een pass met een exclusief design van een van de gerenommeerde artiesten te ontvangen, zoals; Eva Mouton, Rinus Van de Velde, Koen Vanmechelen, Sanam Khatibi, Vincent Glowinski of Jacques Charlier.

Wees snel, er zijn maar 6000 passen in voorverkoop!