#museumathome: volg je favoriete Brusselse musea online

Brussels Museums heef recent de campagne #MuseumAtHome gelanceerd via zijn sociale netwerken.

Voor ons publiek en ook een beetje voor onszelf, moet het leven doorgaan. Daarom lanceert Brussels Museums de komende weken de campagne #MuseumAtHome via zijn sociale netwerken. Deze campagne wil musea in Brussel, België en waarom ook niet, over de hele wereld, aanmoedigen om zich te verzetten en hun schatten online te blijven delen.

Musea die dat wensen worden uitgenodigd om hun virtuele rondleidingen, hun favoriete werken, hun meest recente tentoonstelling, ... te delen met behulp van de hashtag #MuseumAtHome in hun publicaties.

Brussels Museums zal de updates van haar Brusselse musea delen op hun Instagram, Facebook en Twitter paginas @brusselsmuseums.

Je kan ook #museumathome direct op Instagram of Facebook volgen.

Hier is de lijst van de deelnemende musea tot nu toe en hun Instagram/FB- pagina: