Museum Night Fever verplaats naar zaterdag 3 oktober

De dertiende editie van Museum Night Fever is uitgesteld naar zaterdag 3 oktober 2020.

— VERPLAATSING / MUSEUM NIGHT FEVER 2020

Museum Night Fever vindt plaats op zaterdag 3 oktober 2020.

Achter deze eenvoudige uitspraak schuilt ook een diepe zorg over de de grote veranderingen die iedereen doormaakt, ook de culturele sector. Bezorgdheid, maar vooral een onuitputbaar enthousiasme zorgen ervoor dat onze vzw Brussels Museums, de musea en alle jonge artiesten nog gemotiveerder zijn om er de meest opbeurende en flamboyante Museum Night Fever ooit van te maken. The show must go on.

Achter de schermen bevinden ons team en onze partners zich in een kritieke toestand ten gevolge van de annulering van de editie op 14 maart en de economisch impact die deze op ons heeft. De komende weken zetten we dan ook alles op alles om dit maandenlange werk te eren. Er zullen natuurlijk enkele wijzigingen zijn in het programma, maar wees gerust, het ontbreekt ons niet aan vastberadenheid om je nieuwe tentoonstellingen, performances en zelfs enkele nieuwe deelnemende musea voor te schotelen. Onze website www.museumnightfever.be en ons nieuwe Facebookevenement houden je op de hoogte van alle nieuwtjes.

Ondanks de noodzakelijke lockdown, doet deze magische museumnacht in de herfst ons nu al wegdromen.

Hoe kan je ons ondersteunen?

• Je wilt graag naar Museum Night Fever op zaterdag 3 oktober en had al een ticket voor de editie in maart? Goed nieuws, je ticket blijft geldig!
  • Je wilt graag naar Museum Night Fever op zaterdag 3 oktober en hebt nog geen ticket? Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar hier.
  • Je kan ook een schenking doen en het evenement en onze vzw Brussels Museums steunen door een eenvoudige overschrijving op rekeningnummer BE52 3101 2697 5009 (Brusselse Museumraad) met de volgende mededeling: "DONATIE - NAAM & VOORNAAM". De kleinste schenking maakt het verschil om onze vzw en haar missies doorheen deze crisis te helpen.
  • Je had al een ticket voor Museum Night Fever maar je kan niet meer gaan? Indien mogelijk, appreciëren wij het enorm mocht je geen terugbetaling eisen. Wil je desondanks toch een terugbetaling, dan kan je die aanvragen via dit Paylogic formulier voor online gekochte tickets. Voor tickets die je ergens anders kocht, stuur je een mailtje naar info@brusselsmuseums.be. Deze verzoeken tot terugbetaling moeten uiterlijk op 10 april 2020 ingediend worden.

En nu, op naar een editie met musea die meer open, toegankelijk, participatief en inclusief zijn dan ooit tevoren! Dank u voor uw geduld, vertrouwen en solidariteit. Zorg goed voor jezelf en elkaar.