Museum Night Fever, een nacht die de normen uitdaagt

Het volledige programma van Museum Night Fever 2020, de 13e editie, staat nu online.

In 29 deelnemende musea brengen duizend jonge talenten hun persoonlijke, inclusieve en vooral onverwachte multidisciplinaire artistieke creaties!

Als je van verrassingen houdt, dan heeft Museum Night Fever een bijna eindeloos aantal opwindende combinaties in petto: tentoonstellingen, concerten, performances, kunstinstallaties, film, zwarte magie, kunstwerken die praten, reusachtige lichtgevende kwallen... Mix & match, darling! Beleef een geweldige avond en ontdoe je van alle remmingen.

Afsluiten doen we met maar liefst 5 knallers van afterparty’s. Muziek ontmoet audiovisuele kunsten. Bewonder Le Motel & Antoine De Schuyter in het Legermuseum, OTON (Live) + Dc Salas & Bon Public in de Sint-Gorikshallen, Théo Gee op experience.brussels, BLEDARTE in WIELS en tenslotte Cosmic Pop Records + Loumana & Peter Clinton bij MIMA.

Duik in ons programma en vergeet vooral niet je tickets voor 14 maart aan voorverkooptarief te scoren.