Steun ons

De brusselse musea maken hun come♡back

De musea van brussel maken hun comeback en dit tijdens een lang weekend vol evenementen die simpelweg deugd doen. 

Van donderdag 1 t.e.m. zondag 4 oktober vormen 40 Brusselse musea het podium voor kunstenaars en culturele organisaties. Doel: even alle somberheid van 2020 vergeten met een programma dat 100% veilig, troostend, ontspannend en ronduit po-si-tief is!

Met COME♡BACK wil Brussels Museums een solidaire ruimte bieden aan kunstenaars en verenigingen die sinds 13 maart niet of amper de mogelijkheid hebben gekregen zich artistiek te uiten.

Via samenwerkingen tussen musea en externe artistieke en evenementiële partners biedt COMEBACK een multidisciplinair en uniek programma aan in elk deelnemend museum alsook een resem aan extra-muros activiteiten.

Op reservatie en in lijn met de veiligheidsmaatregelen worden de musea weer plekken van contemplatie waar je enkele uren kan ontsnappen aan de snelheid van het dagelijks leven en aan de onrust die het coronavirus brengt. Op het programma staan ontspanningsmomenten in de vorm van 70 verschillende activiteiten, te beleven in klein comité: concerten, performances, ontmoetingen met kunstenaars, mindfulness, wilde aerobics, luchtacro, zeefdrukken met zonlicht, kinderanimaties, gezongen rondleidingen, dekoloniale en feministische rondleidingen en uiteraard tentoonstellingen. Soit, alles om er met enthousiasme in te vliegen!

Info & reservatie verplicht: www.comeback.brussels

Zet je op aanwezig op ons Facebook event