Rondleiding MoMuse: kom een luchtje scheppen in de musea

Rondleidingen Geschiedenis & Archeologie > MoMuse - Gemeentelijk Museum Sint-Jans-Molenbeek
" KOM EEN LUCHTJE SCHEPPEN IN DE MUSEA " MoMuse en de Micro-Folie openen hun deuren weer op 2 juni om 10 uur. Nu alle nodige voorzorgen genomen zijn, nodigen wij u uit voor een bezoek in alle rust door de geschiedenis van onze stad, met als afsluiter een dynamische ontdekkingstocht door het digitale museum.Onze teams staan klaar om u te verwelkomen en samen een onvergetelijk moment door te brengen.Omwille van de sanitaire maatregelen en onze opvangcapaciteit is de toegang tot de musea aangepast.Wij danken u voor uw begrip.HOE GAAT HET IN ZIJN WERK ?Toegang is alleen mogelijk door middel van een voorafgaande reservatie op de dag en het uur dat u ter bevestiging zal worden toegestuurd. Het museum is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang tot de musea is beperkt en tijdelijk gratis.Reservatie : momuse@molenbeek.irisnet.be• Zodra uw reservatie is bevestigd, wordt het bezoek georganiseerd volgens een vastgelegd parcours onder begeleiding van een gids. • De ingang van het museum is via de Mommaertsstraat 2a (gebouw van de Tekenacademie tegenover de Laermansstraat). Gelieve bij aankomst te bellen naar 0490/523 466.WELKE MAATREGELEN MOET IK NALEVEN TIJDENS MIJN BEZOEK ?• Het onthaal bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping waar u wordt uitgenodigd om uw handen te ontsmetten. Hydro-alcoholische gel zal beschikbaar zijn, maar wij leveren geen maskers. • Het dragen van een masker is verplicht. • In het museum is een begeleid bezoek gepland dat u dient te volgen. • Binnen het gebouw en gedurende het hele bezoek moeten de regels m.b.t. social distancing gerespecteerd worden. Bezoekers worden gevraagd om een afstand van 1,5 m van het personeel te bewaren. • Het gebruik van de liften zal worden beperkt tot bezoekers met een beperkte mobiliteit. Gelieve ons op voorhand te verwittigen. • We vragen u om zo weinig mogelijk mee te nemen. Grote tassen en trolleys worden niet toegelaten; handtassen en kleine rugzakken zijn toegelaten.